Spar med pakker

Få alt det, du har brug for til at forbedre din lastsikring, med vores prisvenlige pakkeløsninger.

translation missing: da.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Privatlivspolitik

Når du besøger www.dynello.dk den besøgendes browser registreres sammen med det anvendte operativsystem, den oprindelige vært og de websider, som den besøgende vælger at få adgang til. Det er den opgave, som vores cookies tager sig af for os. De indsamlede data vil blive brugt til at indsamle statistik om vores besøgende på vores websted, men dataene vil ikke kunne identificere dig som besøgende som person.

Dynello ApS står bag www.dynello.dk og respekterer fuldt ud alle aspekter af hemmeligholdelse af dine personlige oplysninger, som afgives online, og vi er også opmærksomme på behovet for korrekt beskyttelse og korrekt håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi beder dig venligst om ikke at bruge vores websted, hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik.

Personoplysninger dækker alle oplysninger, som kan bruges til at identificere en person, herunder og ikke begrænset til den enkeltes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Du kan sagtens besøge vores websted uden nogensinde at skulle aflevere personlige oplysninger om dig selv.

I forbindelse med markedsføring af vores produkter fra vores online webshop, sender vi tilbud til de kunder, som ønsker at modtage disse e-mails. For at kunne gøre dette registrerer vi dit navn og din e-mail. Hver gang du modtager en markedsføringsmail fra os, har du muligheden for og retten til at afmelde dig fra vores mailingliste. Hvis du gør det, sletter vi dine personlige oplysninger, og vi vil ikke kunne optage dig på vores mailingliste igen. Du skal selv tilmelde dig igen, hvis du igen ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Hvis du køber produkter hos os via vores webshop, registrerer vi dit navn, e-mail, telefonnummer, adresse, postnummer og by. Vi bruger dette for at kunne gennemføre din bestilling hos os og for at kunne sende dig ordrebekræftelser og din endelige faktura. Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end hvad anden lovgivning kræver af os.

Vi sælger ikke og vil ikke sælge nogen af dine personlige oplysninger til nogen tredjepart - herunder dit navn, adresse, e-mailadresse eller kreditkortoplysninger. Vi ønsker at tjene og bevare din tillid, og vi mener, at dette er helt afgørende for at gøre det.

Vi deler dog relevante data med følgende kategorier af virksomheder, som er vigtige for at kunne levere vores tjenester:

  • Selskaber, der er involveret i gennemførelsen af din ordre; såsom udbydere af betalingstjenester, kundeserviceapplikationer, vores lager og deres medarbejdere samt leveringsfirmaer.
  • Professionelle tjenesteudbydere; såsom marketingbureauer, reklamepartnere og webhosts, der hjælper os med at drive vores forretning.
  • Kreditoplysningsbureauer, retshåndhævende myndigheder og agenturer til forebyggelse af svig, så vi kan hjælpe med at bekæmpe svig.

Vi kan give tredjeparter aggregerede, men anonymiserede oplysninger og analyser om vores kunder.

Generelt vil Dynello ApS følge lovgivningen for at beskytte de personlige oplysninger, der behandles.

Som privatkunde hos Dynello ApS har du ret til:

  • Ret til at modtage information om behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til indsigt i dine personlige oplysninger.
  • Ret til at få rettet uretmæssige personoplysninger.
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger.
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, er du velkommen til at kontakte Dynello ApS via e-mail på mail@dynello.com

Hvis du føler dig forkert behandlet hos Dynello ApS i forhold til dine personoplysninger, kan du henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark, hvis du ønsker at klage.

Vi gør hos Dynello ApS opmærksom på, at andre love og regler end GDPR har indflydelse på, hvor længe vi skal opbevare dine personoplysninger.

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så læs den venligst ofte.

COOKIES

Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse, som kan kombinere dem med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du giver dit samtykke til vores cookies, vores privatlivspolitik og vilkår og betingelser, hvis du fortsætter med at bruge vores websted.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Cookies - Klarna (EN)

Klarna Bank AB (publ) (“Klarna”) uses cookies to recognize the user’s device for the purpose of providing personalized advertising of Klarna products the next time the user will browse a merchant website offering Klarna products, and for analytics purposes.

Persistent marketing and analytics cookies

These cookies contain a unique user ID which will enable Klarna to recognize the user’s device the next time that user returns to a merchant using Klarna’s services. These are persistent cookies, stored on the device for a period of up to 540 days as of the last interaction with Klarna, or until they are deleted and allow Klarna (i) to show personalized marketing of Klarna products, including credit promotions to the user, and (ii) to perform analytics of the user behaviour.
By connecting the unique user ID stored in the cookie on the device to the information Klarna has about the user, Klarna will be able to recognize the user of that device. The information Klarna collects through the cookies is not shared with any third party.

The user’s consent and revocation of consent

Setting cookies for marketing purposes is subject to the user’s consent, which will have to be obtained before the cookies are set on the user’s device. In addition, the web browser or device often allows the user to change the settings for the use of cookies. More information on how to adjust the settings can be found in the browser of device reference information, and on aboutcookies.org.

About Klarna

Klarna Bank AB (publ) is subject to Swedish Data Protection legislation, and is the data controller for the purpose of processing the personal data as described above. Klarna has a data protection officer and a team consisting of personal data experts. Klarna also has a customer service team handling questions relating to personal data. You are welcome to contact Klarna at dataskydd@klarna.se. Please visit www.klarna.com for more information about Klarna, and how Klarna processes personal data.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.dynello.dk

SÅDAN UNDGÅR DU COOKIES

Du kan altid vælge at fravælge og slette dine cookies fra din computer eller andre enheder ved at ændre dine browserindstillinger. Dette giver dig mulighed for at afvise brugen af cookies, men vær opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, mens du bruger vores hjemmeside, vil det have en indvirkning på din shoppingoplevelse.

Search

Dansk