This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Dynello™ Innovation

The Dynello brand focus on innovative technologies that improves product quality, product sustainability and superior user experience.
Read more about our innovation-labels here.

Dynello PRO

Dynello PRO indeholder relevante og nyttige oplysninger, vejledninger og videoer om Dynellos produktsortiment. Lær Best Practice for vores produkter med vores vejledninger, bliv inspireret af vores Tips og tricks-videoer til bedre lastsikringsmetoder eller studér vores brugercases med illustrative beskrivelser. Vi bestræber os på at opdatere Dynello PRO regelmæssigt med det bedste indhold inden for vores område. Gå til Dynello PRO.

MXT™ - Modular Experience Technology

Afsløres snart...

AMP™ - All Metal Product

Vores AMP™ label demonstrerer, at produktet er fremstillet af mindst 90% metal. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi metal, såsom aluminium og stål er 100% genanvendelige og derfor meget bæredygtige materialer. Det er af største vigtighed at reducere ikke-genanvendelige materialer for at reducere affald og deponering af affald.

Dynello stræber efter at fremstille produkter, der udelukkende er fremstillet af genanvendelige materialer, og AMP™-mærket er en af vores forpligtelser til at gøre dette muligt. 

Søg